"when we wake up in the morning, we have two simple choices. go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams. choice is yours..."

Tuesday, 8 May 2012

:: aku ade blog rupenye...!!! ::

Assalamualaikum semua,
 
aku rasa blog ni dah mcm gua yg penuh dgn kelawar dan sarang labah-labah. Bukan tak nak update, tapi penyakit malas melanda jari jemari untuk menaip, selagi  tak setel satu benda, aku tak leh nak buat bnda lain..  tak leh nak skip-skip.. so bila dah betul-betul free baru aku akan jenguk-jenguk blog ni, wahh aku ada blog rupanya.huahauhau

Motif sebenar post ni untuk menyatakan yang hari nie aku rasa sangat mengantuk kat opis. ntahlaa...sejak aku pindah masuk unit baru nie. minda aku tak boleh nak memproses tenaga dengan baik. oleh itu, mari kita berehat sebentar minum2 dulu.. sbb aku nak amik masa skit untuk meneruskan blogging.. sebab aku ni bukan blogger tegar atau bugar, aku hanyalah lelaki yang tak minum kopi..eheh..tapi kadang-kadang aku telan jugak sebab nak jaga hati tuan rumah yang hidang air kopi.


okay semua, niat aku memang  tak nak taip panjang-panjang..sebab aku agak malas hari nie.
 
Tata...!
 
p/s : saya suke duduk dalam negara yang aman....

1 comment:

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum


tu la. saya pon kadang-kadang tak minum atau tak makan makanan tu tapi tuan rumah dah hidang kena jugak makan. nak jaga hati tuan rumah. saya pon tak boleh taip skip nanti dah macam tak ada idea nak tulis. walaupun awak tak ada masa tapi awak masih lagi berblog. keep blogging

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...