"when we wake up in the morning, we have two simple choices. go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams. choice is yours..."

Monday, 1 August 2011

:: BIRTHDAY AKU ::

10 may 1979 @ 10 may 2011. date ini menandakan 1 anjakan dalam hidup aku. dari usia 31 ke usia 32 tahun. OMG...aku dh 32 thn??!!! mcm tak percaye sangat -sangat bile aku dh berganjak ke umo 32 tahun. tapi nak tak nak aku kena terima kenyataan tue. aku dh tua huhuhuhu..!!!

tapi tua-tua akupun...tetap menten nampak muda...kot!! hahahaha. so...sepanjang 32 tahun aku hidup. ape pencapaian aku setakat ne?? ade perubahan?? perubahan yang tak ketare?? takde perubahan langsung?? pada aku...perubahan dalam hidup aku xdelaa mendadak sgt. kalau ikot graf. masih mendatar. tak naik. tak turun. tapi ade sedikit peningkatan.

peningkatan dari segi ape??. pertamenye Alhamdulillah aku dah dapat sambung belajar kat UiTM Shah Alam. dalam jurusan yang takde langsung sabjek math. sebab aku tak suke sabjek math hahaha. merasai kembali saat-saat menjadi pelajar membuatkan aku rase macam muda balik [yeke?]. mestilaaa...sebab aku bercampur dengan orang-orang yang agak mude sket dari aku. dan akulaaa yang di gelar ABG dalam kelas. membuatkan aku rase..hmmmm...tua nya hahahaha...tapi takpelaa..derang kate aku ne matang dalam membuat keputusan. yeke??? i dont think so!!! tapi dah derang kate macam tue. aku ok je kot..kadang-kadang kematangan aku ne susah nak di describekan mcm mane. kadang-kadang matang. kadang-kadang macam budak-budak. tapi aku rase aku ne lebey ke arah kebudak-budakkan...:)...kena pandailaa stabilkan kedua-duanye...kan..???

yang kedua?? dari segi kerjaya...?? masih maintain macam tue jugak. belum ade rezki lagi naik pangkat jadi CC. walaupun kat opis aku berlagak macam CC hahahaha. kadangkadang aku ade jugak terfikir, mestilaa budak-budak opis dok kate aku ne perasan bagus..kan!! ntahlaa...tapi memang aku baguspun..hahahaha...takdelaa tak baik riak ne. aku biase-biase je. cume mungkin bab keje aku agak series, walaupun aku ade je main FB & game kat pc aku ne, tapi part keje ne aku series jugaklaa...bg keje aku cube untuk buat yang terbaik...:)!!! poyo sketkan...hmmm biarlaa...:P

ok..citer pasal sambutan birthday aku!!! - NONE -
tiade sambutan hari lahir yek!! hahahaha..kesiankan kt aku. tapi itu secare peribadinye. tapi syukur sbb kwn2 aku ade yg wish. mcm ayu..mcm kak zue. sampai nyanyi dekat meja aku lagu Happy Birthday. humm terharu je. ayu bg adiah buah pisang. wow...sgt simbolik hadiah itu huhuhu..apepun thanx banyak-banyak kay ayu..:)... tapi kawan-kawan opis aku yang lain macam cik syud, cik sikin, kak zoolia, syiwan..dan yang lain-lain ade buat majlis untuk aku. tapi bukanlaa khas untuk aku. cume disatukan dengan date-date yang lain jugak...buat sekali gus...


abah & makcik?? hmmm blanje mkn kt pasar malam je. kire oklaa..Alhamdulillah..:). takpelaa..akupun dh kehabisan idea nak taip ape. kite jupe lagi di lain mase..:). terima kasih untuk korang semua ye...sayang korang sangat-sangat...:)


Birthday boy dengan award birthdaynyee..




berangan nak jadik otromen

Aku dan kak zoolia yang baik

aku dan big bos - Mr Leslie Leon


time senget - cik sikin, cik syud dan aku


2 comments:

CIK CHIPSMORE said...

happy bezday kamu...moga happy selalau..sowi lambt reply..hehe

ady said...

hehehehe....thanx kamo...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...